Altijd deskundig advies

N

Ervaren installateurs bij u in de regio

7 dagen per week beschikbaar bij storingen

Riool ontstoppen Dordrecht

Een riool ontstoppen in Dordrecht, dat doet u liever niet zelf! En dat hoeft ook niet. Juran Verwarming Strijen is uw lokale specialist op het gebied van ontstoppingen. Het riool wordt snel en vakkundig ontstopt en eventuele defecten worden direct gerepareerd. Zo kunt u snel verder met uw werkzaamheden en is de overlast snel verholpen.

Riool ontstoppen, repareren en onderhouden in Dordrecht en omgeving

Het ontstoppen van uw riool is een van de loodgieterswerkzaamheden die wij in de omgeving Dordrecht en Rotterdam uitvoeren. Voorkom een verstopping en laat het riool periodiek doorspuiten om blokkades in de afvoer te voorkomen. Heeft u een ouder pand? Grote kans dat het leidingwerk dan ook verouderd is. Tijdens de jaarlijkse controle kijken onze vakmensen de riolering na op zwakke punten, die in veel gevallen direct hersteld worden.

Alle loodgieterswerkzaamheden onder een dak

Juran Verwarming levert professionele loodgietersdiensten op ieder vlak. Van een noodgeval zoals een verstopt riool, tot het renoveren van uw badkamer of het repareren van een lekke kraan. U heeft er maar een adres voor nodig. Dat is nog eens makkelijk!

Ontstoppingsservice voor iedereen in de regio

Bedrijven, particulieren, woningcorporaties, gemeenten, iedereen in de regio Dordrecht en Rotterdam belt Juran Verwarming voor het ontstoppen van het riool. Wilt u weten waarom? Bel vandaag nog naar 078-621 14 07 en vraag een gratis offerte aan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.