Onze diensten

Vloerverwarming

Juran realiseert installaties voor het verwarmen en koelen van vloeren en wanden voor woningbouw en utiliteit. We leveren kwalitatief hoogwaardige systemen die bijdragen aan een laag energiegebruik en een optimaal comfort.

Van koude voeten tijdens het thuis zitten hebben we allemaal wel eens last. Niet langer! Met de vloerverwarming van Juran bent u af van die koude voeten. Bij Juran kunt u kiezen uit de elektrische verwarming, welke afzonderlijk van uw C.V. werkt. Of voor de traditionele vloerverwarming, welke wel direct op uw C.V. wordt aangesloten.

Badkamers

Er was een tijd dat badkamers alleen gebruikt werden voor het snel wassen, tegenwoordig is het tevens een plek geworden om te relaxen en te genieten. Logisch dus dat de eisen die we stellen aan onze badkamers ook behoorlijk gegroeid zijn. Juran speelt in op deze vraag. Wij bieden u de badkamers die in alle opzichten volledig aan uw wensen zullen voldoen. Uw wens staat bij ons voorop!

Onze badkamers zijn van uitstekende kwaliteit en worden tegen een scherpe prijs aangeboden.. Bij ons vindt u service en vriendelijkheid. Onze badkamers staan voor kwaliteit en ons personeel voor vakkundig- en deskundigheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.