Altijd deskundig advies

N

Ervaren installateurs bij u in de regio

7 dagen per week beschikbaar bij storingen

Onderhoudscontract cv Dordrecht

Wees verstandig, sluit een onderhoudscontract af voor uw cv bij Juran Verwarming Strijen in Dordrecht. Een onderhoudscontract verlengt de levensduur van uw ketel en zorgt ervoor dat deze altijd optimaal werkt. Dat merkt u aan de temperatuur, en aan uw portemonnee!

Met een onderhoudscontract voor uw cv in Dordrecht heeft u er geen omkijken meer naar

Laten we eerlijk zijn, de cv ketel is helemaal niet interessant. Het is geen apparaat waar u aandacht aan wilt besteden. Extra vervelend dus als er een storing is en u gedwongen wordt om uw kostbare tijd te verspillen aan het vinden van een professional. Bespaar uzelf de moeite! Met een onderhoudscontract komt er ieder jaar een vakman bij u in Dordrecht langs om de cv ketel na te kijken, schoon te maken en bij te stellen. U krijgt een cv die loopt als een zonnetje, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen. Dat is de service die u bij Juran Verwarming mag verwachten.

Bel voor details

Grote kans dat uw cv ketel anders is dan die van de buren. Het model of het bouwjaar is waarschijnlijk niet hetzelfde. Dan heeft u voor uw cv in Dordrecht ook een ander onderhoudscontract nodig. En dat begint bij een offerte op maat. Bel ons via 078-621 14 07, dan zorgen wij voor een offerte die helemaal past bij uw situatie. U betaalt pas als u hier zelf mee akkoord gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.