Altijd deskundig advies

N

Ervaren installateurs bij u in de regio

7 dagen per week beschikbaar bij storingen

Cv storing Rotterdam

Een cv storing in Rotterdam is extra vervelend wanneer deze optreedt buiten de standaard kantooruren. In het weekend of ’s avonds is het lastig om een goede monteur te vinden die binnen aanzienlijke tijd bij u langs kan komen. Kies daarom voor Juran Verwarming Strijen bij een cv storing in Rotterdam. We staan 7 dagen per week voor u klaar.

Cv storing in Rotterdam voorkomen met een onderhoudscontract

Een gemiddelde cv ketel gaat ongeveer 12 jaar mee. Daarna lopen de onderhoudskosten behoorlijk op. Het voordeel is wel dat nieuwe cv ketels veel energiezuiniger zijn en de kans op gevaarlijke situaties door koolmonoxidevergiftiging drastisch afnemen. Toch is voorkomen altijd beter dan genezen. Door de cv ketel van uw bedrijf of woning in Rotterdam bij Juran Verwarming in onderhoud te geven, reduceert u de kans op een storing aanzienlijk. Sluit een onderhoudscontract af, dan wordt uw ketel ieder jaar nagekeken, schoongemaakt en bijgesteld. Het resultaat? Minder slijtage, dus een langere levensduur, en een ketel die jaar in jaar uit zo efficiënt mogelijk werkt.

Weten waar u voor betaalt? Vraag een offerte aan

Wat kost dat nu, een onderhoudscontract? Of het oplossen van een cv storing in Rotterdam? Dat hangt af van de soort ketel die u heeft en hoe intensief u deze gebruikt. Bel met 078-621 14 07, leg uw situatie uit en sturen u een gratis, op maat gemaakte offerte. Spoed? Dan komen wij direct langs!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.