Altijd deskundig advies

N

Ervaren installateurs bij u in de regio

7 dagen per week beschikbaar bij storingen

Cv ketel onderhoud Rotterdam

Met regelmatig cv ketel onderhoud bij u thuis in Rotterdam voorkomt u gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidevergiftiging. Een slecht onderhouden ketel kan koolmonoxide lekken, wat in een afgesloten ruimte al snel tot ademhalingsproblemen leidt. Daarnaast verlaagt u met een periodieke controle de kans op storingen. Wie u belt voor het onderhoud van uw cv ketel in Rotterdam? Juran Verwarming Strijen, tot uw dienst.

 4 redenen om te kiezen voor periodiek cv ketel onderhoud in Rotterdam

De meeste mensen vinden de cv ketel niet zo interessant en dat is ook logisch. Als deze zijn werk doet, merkt u er ook niks van. Pas als er een storing optreedt komt u erachter hoe belangrijk dit apparaat is. Daarom vier redenen om te kiezen voor goed onderhoud:

  • Voorkom koolmonoxidevergiftiging
  • Verlaag de kans op storingen
  • Verleng de levensduur van uw cv ketel
  • Behaal een hoger rendement en een lagere energierekening

Juran Verwarming helpt u om uw huis veilig, warm en betaalbaar te houden.

Wat kost een onderhoudscontract?

U wilt natuurlijk weten wat u straks betaalt voor periodiek onderhoud van uw cv ketel in Rotterdam. En dat vertellen wij u graag. Neem contact op via 078-621 14 07 en vraag een offerte aan. Helemaal gratis! Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw toestel gecontroleerd, gereinigd en bijgesteld. Onze installateurs leggen u ook uit hoeveel u met uw huidige ketel kunt besparen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.